| Begeleiding ruimtelijk vormgeven

Begeleiding ruimtelijk vormgeven


Cursus  ‘Begeleiding ruimtelijk vormgeven’.  NIET MEER MOGELIJK
ruimtelijk vormgeven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb jaren gewerkt als docent beeldend vormgeven en begeleid nu in mijn eigen atelier beginnende en gevorderde vormgevers. Ik begeleid en stimuleer mijn cursisten kritisch in het vormgeven en ondersteun hen op technisch gebied. De keuze voor materiaal en techniek hangt af van ieders eigen voorkeur. Alle materialen komen in aanmerking. De eigenheid en de mogelijkheden van de materialen bepalen de techniek waarin een thema uitgewerkt wordt.

Of je nu veel of weinig ervaring hebt, ieder werkt op zijn/haar eigen niveau aan een eigen beeld. De groepsgrootte is maximaal 10 personen. Wanneer je wilt deelnemen, heb ik graag vooraf een kennismakingsgesprek waarin we samen bespreken hoe en waarmee je de eerste keer gaat werken.

Je kunt steeds voor serie van 6 dagdelen intekenen, de 2 andere cursusmiddagen/avonden kunnen gebruikt worden voor het ‘inhalen’ van een gemist dagdeel.

Dinsdagavond              19.00 – 21.30 uur.

Woensdagmiddag       13.00 – 15.30 uur.

Woensdagavond         19.00 – 21.30 uur.

Je kunt in overleg op elk moment in een cursusserie starten.

Het materiaal waarmee je werkt breng je zelf in. Mocht je zelf (nog) geen gereedschap hebben dan kun je dat van mij gebruiken.

Heb je zin om samen met anderen in mijn atelier (Valburg) te werken stuur dan een mail naar erik@nieuwenkamp.info .

Mijn nummer is: 06-12095926.

Gewoon binnenwandelen tijdens een cursus kan natuurlijk ook.

Naar boven